Usuari BENVINGUT/A: [iniciar sessió] Separador Cistella CISTELLA: buida [0,00€] Veure carro
Espectacles
INICI >> FOTOS I VÍDEOS

FOTOS I VÍDEOSEn aquesta secció podreu trobar fragments dels meus espectacles en format vídeo i també una mostra de les fotos que m'heu anat fent durant tots aquests anys de carrera.

Us animo a tots i totes a enviar-me fotos i vídeos nous! Jo els publicaré en aquesta secció tan ràpid com pugui! Me'ls podeu fer arribar a través de la pàgina de Facebook. Molte gràcies per endavant!

ÚLTIMS

COMENTARIS
Comentari Oriol Lluveras [27/03/2015]
Fantàstic espectacle de final de 2n trimestre a l'escola Ausiàs March de Santa Coloma de Gramenet. Moltes gràcies per la formidable estona que hem passat junts. Una forta abraçada de part de tots els alumnes i mestres de l'escola. Ens tornarem a veure.
Comentari Maria [21/01/2015]
Hola Bon dia, soc la Maria, en representació de l'ampa de la llar d'infants l'arc de sant marti. Ens agradaria rebre informació i presupost de els espectacles que tens destinants per a nadons de 0 a 3 anys (contacontes, titelles o altres animacions...) L'espectacle es faria a la mateixa llar d'infants en horari d'escola (l'horari disponible seria de 09:30 a 12:00h del mati) Les dades s'haurien de concretar si al març o a l'abril, el que sabem segur que sera un dia no festiu.
Comentari Xavier Vilardell Bascompte [28/11/2014]
Alguns vídeos d'aquests són espectaculars! Ara, això si, tots tenen un denominador comú: alegria i bon rotllo!
Comentari dolors serra [01/02/2011]
Enhorabona pel nou disc, no ser si em coneixes pero la meva filla es una gran admiradora teva. Es la Carla i va a la escola del castell a la classe dels dofins. Moltesn gracies per fer-nos passar una estona tant entranyable en diumenge a la canal. Adeu i fins aviat
Comentari Jaume Barri [03/11/2010]
Hola Sara, gràcies pel comentari. No recordo on va ser. Em faràs memòria?
Comentari Sara. [02/11/2010]
Hola, em dic Sara, i et vaig coneixer fa molt poc, però he d'admetre que vaig plorar com no feia des de feia temps mentre ens cantaves la cançó de Puff, el drac màgic. No se, ets una persona que em va sorprendre molt, necessitava recordar que encara hi ha gent que viu de veres, com tu. Moltes gràcies, segueix així!
FOTOS
(c) 2018 Jaume Barri | 62 912 24 08 - 93 812 45 47 | Última actualització: 24/09/2018 | contacte - demanar pressupost | avís legal | Design by: BitWorks Separador Facebook TwitterYouTube