Usuari BENVINGUT/A: [iniciar sessió] Separador Cistella CISTELLA: buida [0,00€] Veure carro
Espectacles
INICI >> ESPECTACLES

ESPECTACLESFa molts anys que volto per pobles i ciutats amb els meus espectacles. Crec que puc afirmar, sense equivocar-me, que els han vist centenars de milers de nens i nenes! Però el que més m'agrada és poder continuar voltant per veure les seves cares d'alegria i felicitat mentre ballen, canten o escolten amb molta antenció un conte.

Aquí teniu els espectacles que actualment tinc disponibles. Tots i cadascun d'ells estan pensats perquè tothom, des del més petit al més gran, s'ho passi molt bé!

ESPECTACLES DISPONIBLES


ANIMACIÓ PER A LA MAINADA... I MÉS GRANDETS
ANIMACIÓ PER A LA MAINADA... I MÉS GRANDETS


Es tracta d’un espectacle d’animació participatiu en el qual, mitjançant tot tipus d’estils musicals, es convida al públic a ballar en diferents formats tot potenciant les relacions entre les persones.

>> Veure la fitxa tècnica
BEKÚ: LA VOLTA AL MÓN JUGANT
BEKÚ: LA VOLTA AL MÓN JUGANT


Es tracta d’un espectacle molt participatiu en el qual s’hi combinen el conte, el joc, les cançons i el ball. En Beku és un nen de l’Àfrica que es veu obligat a cercar un remei per a la gent del seu poble que misteriosament ha deixat de jugar. Aquesta cerca el durà a visitar tots els continents aprenent jocs, danses i cançons de cada un d’ells.

>> Veure la fitxa tècnica
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER ALS MÉS MENUTS
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER ALS MÉS MENUTS


Es tracta d’un espectacle d’animació participatiu adreçat a famílies amb fills d’entre 0 i 3 anys. Contempla una primera part de cançons populars conegudes pels nens i alguna de nova amb el reforç de diferents elements visuals. La segona part es dedica a ballar danses adaptades a l’edat dels nens juntament amb els seus pares. Molt indicat per a escoles bressol i actes festius que vulguin un espectacle adient per a nens d’aquestes edats.

>> Veure la fitxa tècnica
VET AQUÍ UN GAT
VET AQUÍ UN GAT


Es tracta d’un espectacle de contes de collita pròpia adreçat a nens a partir de 3 anys. Conté molts elements visuals i moments participatius del públic, així com vàries cançons. Els contes són: L’indi Joan, l’home del sac, el país de l’1, el papus dormilega, la senyora tarda i en Bric (el geni del tetrabric).

>> Veure la fitxa tècnica
ÚLTIMS

COMENTARIS
Comentari Marta Ferrús
BEKÚ: LA VOLTA AL MÓN JUGA... [29/10/2017]
Hola, Soc la Marta, directora d’un centre de protecció de menors de l’Hospitalet,d’edats de mesos fins a 15 anys, que pertany a la Fundacio Idea. Enguany celebrem en 10è aniversari, i volem fer una festa amb algun espectacle el Dissabte 2/12/17 al matí.
Comentari Mar Ruiz
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER AL... [06/06/2017]
Bona nit, Sóc Mar Ruiz i el meu fill es alumne de la Escola Bressol Els Pins a Santa Coloma de Gramanet. El proper 30-06 celebren la festa de final de curs i m´agradaria saber si em podries passar presupost en aquest cas del expectable. Horari de tardes "Moixaines". Moltes gràcies !
Comentari Raoul Sabin
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER AL... [01/06/2017]
Hola. Sóc part del aMPA de l'escola i estem mirant de mirar opcions per un expectacle de petit format per nens de 0-3 anys. La data és el 22 de Juny. Horari de 15h a 17h aprox. Em podries dir preu i disponibilitat? Salut. Raoul
Comentari Raimond Viñolas Jaume
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER AL... [28/05/2017]
Preu i possibilitat actuació festa barri sant frances, olot, 7 octubre 5 tarda
Comentari Carme Borras
ANIMACIÓ PER A LA MAINADA.... [18/05/2017]
Hola bones! Estem buscant un espectacle per la festa de fi de curs de l.escola el verger de Garcia.Estariem interessats amb el teu espectacle.preu i horaris. Estas al e-cataleg? L.actuacio seria el 10 de juny .
Espectacles
(c) 2018 Jaume Barri | 62 912 24 08 - 93 812 45 47 | Última actualització: 18/01/2018 | contacte - demanar pressupost | avís legal | Design by: BitWorks Separador Facebook TwitterYouTube